klik-klik

Tuesday, 29 March 2011

Lama Tak Dengar Cerita

Memandangkan sebahagian kerja ummi dah settle, Ummi nak continue sambung story kat blog ni. Lama dah tinggal sepi jer. sibuk pasal apa pun tak taulah nak cakap.

Sebenarnyer sejak dua menjak ni Ummi sibuk buat coklat, So sesiapa yang berminat nak order coklat bolehlah lawat laman web Ummi di sini..Baru-baru ni Ummi ada join class buat coklat. Sebenarnya untuk makan2 sendiri jer. Tapi lama-lama dah muak plak makan coklat so Ummi buat keputusan untuk buat business coklat ni. Alhamdulillah mendapat sambutan yang menggalakkan. Sampai tak sempat Ummi nak update blog.

Yang menambah sibuk lagi tu, Ummi tengah buat Kitchen Cabinet. Punyalah lama nak siapkan KC tu. Macam-macam hal, dengan barang tak cukuplah, salah ukurlah, sampai 4 kali datang pasang baru settle. Bila dah settle lega sikit Ummi. Nanti Ummi Upload gambar KC tuk kawan-kawan cuci mata yer. Mana tau leh amik idea tuk buat KC rumah barukan?

Lagi sibuk bila Ummi dah jadi Agen Public Gold. So sibuklah nak promote produk PG kan... Saper2 yang berminat nak tau lebih lanjut, sila YM ummi. 'Emas' adalah pelaburan yang paling bijak. Jom kawan-kawan simpan emas.

Dan sibuk jugak dengan projek develope system online ni. Nasib baik dah nak settle. Lega rasanyer...

Disebabkan tulah blog ummi dan lama bersawang. So nak start kemas2 balik lah blog ni kasi update skitkan..

Banyak pulak Ummi membebel...jumpa di entry berikutnyer

1 comment:

  1. dun 4get 2 upload kc piccas ek....musti cun..

    ReplyDelete